Workshop v ateliéru KASALÝ pro školy a organizace.

Workshop v našem ateliéru je určen nejen pro kreativní jedince, ale také pro lidi, kteří rádi zkouší nové věci. Pokud jste to právě Vy, přijďte si do našeho útulného ateliéru vytvořit skleněnou mozaiku, která může být vhodným dárkem pro Vaše blízké či jen pro Vaši vlastní radost.

Tento workshop se zaměřuje na tvorbu skleněné mozaiky. Máte možnost vytvořit skleněný barevný obraz s výjimečnými optickými vlastnostmi. Tento obraz s charakterem vitráže může zdobit Váš osobní prostor a potěšit oko nejen Vaše, ale i Vašich hostů. Mozaika je též výborným dárkem.

Tento typ workshopu je vhodný pro větší skupiny (konkrétní počet po domluvě), a to především v rámci vzdělávání pro školy a neziskové organizace.

PROGRAM:

Na úvod se seznámíte s prostředím, nahlédnete do jedinečného ateliéru a poznáte, jak u nás skleněná mozaika vzniká. Poučíme Vás o procesu výroby mozaiky, dozvíte se také něco o bezpečnosti práce se sklem a o technologii.

Následně se zhostíte výroby vlastní mozaiky. Během tvorby dostanete volnou ruku, avšak budete stále pod naším odborným dohledem pro případ, že si s něčím nebudete vědět rady. Na tento proces jsou vyhrazeny zhruba 3 hodiny času.

Skládáním sklíček však výrobní proces nekončí, Vámi vytvořená mozaika se totiž musí utavit v peci, následně zabrousit a zaspárovat. Tento proces už absolvovat nemusíte, jelikož trvá několik dní. Zcela hotovou mozaiku si budete moci vyzvednout osobně o několik dní později nebo Vám ji pošleme.

TERMÍN:

Kterýkoliv pracovní den během roku, po vzájemné domluvě a dle volných termínů.

ČAS:

09:00 do 13:00

FORMÁT PODKLADOVÉHO SKLA / VÝSLEDNÉ MOZAIKY:

Dle finančních možností konkrétní organizace.

CENA:

Dle finančních možností konkrétní organizace.

REZERVACE WORKSHOPU:

Jestliže chcete přihlásit svou školu či organizaci na workshop, kontaktujte nás prosím prostřednictvím e-mailové adresy: atelierkasaly@gmail.com

Na případné dotazy k workshopu Vám rádi odpovíme na telefonním čísle: 724 215 389

DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K OBJEDNÁVKÁM A PLATBÁM:

Platby za rezervaci workshopu posílejte na číslo účtu: 43-2460870217 / 0100

Během platby do poznámky nebo do zprávy pro příjemce uveďte prosím jméno školy nebo organizace workshopu.

Po zaplacení již není možnost rezervaci či poukaz stornovat.

PODMÍNKY KE ZMĚNÁM TERMÍNU:

Nejpozději 7 dní před workshopem a v případě jiného volného termínu je změna možná bez sankce.

1 – 6 dní před workshopem je změna termínu možná za poplatek 1 000,- Kč

Jestliže nenahlásíte změnu 24 hod a méně před začátkem nebo se na workshop nedostavíte v domluveném termínu, rezervace či poukaz propadá.

BEZPEČNOST:

Vstup do našeho ateliéru byl, je a vždy bude pouze na vlastní nebezpečí.