Již dlouho se v našem ateliéru diskutovalo na téma internetové prodejní galerie. A uznejte sami, už bylo načase. Chceme Vám touto formou nabídnout naši tvorbu, kterou máme již nějakou dobu vystavenou v ateliéru. Nechceme ji nechávat jen v „šuplíku“.

Prodejní galerii jsme tedy vytvořili pro Vaši představu, co vytváříme pro radost. Pokud Vás naše tvorba zaujme, můžete se k nám samozřejmě přijít podívat osobně a vše si prohlédnout v reálu.

V galerii naleznete i kategorii PRODÁNO, ve které najdete již prodaná výtvarná díla. Nejsou tam  proto, abychom se snad chlubili, ale je to galerie a chceme, aby jste se podívali i na ostatní tvorbu, která již našla svého majitele a měli tak představu, co vše je možné.

V další kategorii „AUKCE“ naleznete vybraná díla, která se budou v té době nacházet na aukčním portálu Aukro. Je tak možné tato díla získat za výhodnější cenu, což může být pro některé kupující příjemným faktem a pro jiné adrenalinovou zábavou.

Nechtěli jsme klasický neosobní e-shop, Chceme mít kontrolu nad způsoby plateb a především nad dopravou. Proto upřednostňujeme osobní kontakt.

Galerie je v této chvíli ve vývoji. Připravujeme další produkty a kategorie, například šperky, pískované vitráže, světelné objekty a podobně.

Pro aktuální informace sledujte náš Facebook

Podívejte se sami – GALERIE KASALÝ.